VELKOMMEN TIL MIN
WORLDJOBS PROFIL

OM MIG?
NAVN:
Philip Due
ALDER: 
07/01/92
PARTNER STATUS:
 ALM PARTNER.
MÅl MED WJ:
Ekstra indkomst

Læs mere her!

Det første du skal gøre, er at tilmelde dig her på siden – det er 100 % gratis. 1 til 2 arbejdsdage efter din tilmelding, vil du blive kontakte af din faste jobkonsulent, som vil spørge mere ind til dine ønsker, kompetencer med mere. Efter denne samtale, vil jobkonsulenten gå igang med at finde en job til dig, der matcher dine ønsker og kompetencer.

Når  jobkonsulenten har fundet en mulig stilling til dig, vil du blive kontaktet – syntes du selv stillingen lyder spændende, vil vi arrangere en jobsamtale, som foregår enten online eller onsite (hvis du i forvejen er i det pågældende land). Bliver du ansat efter jobsamtalen, vil vi begynde at sikre der er styr på bolig, juridiske papir med mere, med den pågældende virksomhed.

WorldJobs tilbyder job flere steder i Verden, som eksempel Spanien, Thailand og Filippinerne. Fælles for alle destinationerne, er at der er masser af sol og varme. I Spanien, har vi igen flere destinationer, som bland andet Malaga, Fuengirola og Alicante, på Sydkysten. I Thailand kan vi tilbyde jobs i Chiang Mai og Hua Hin.

Under din samtale med jobkonsulenten, vil I komme nærmere ind på hvilken destination, der matcher til dig.

Vi arbejder løbende på at finde nye og spændende destinationer i den store Verden.

Langt de fleste jobs WorldJobs tilbyder, omhandler kontakt til danske kunder, via telefon. Dette kan være mødebooking, salgsarbejde, kundeservice med mere. Vi har løbende stillinger i andre brancher, men de bliver ofte hurtigt afsat.

Fælles for alle de stillinger WorldJobs tilbyder, er at det er danske virksomhede, med danske medarbejdere. Så der er et utroligt godt sammenhold og team-spirit.  

WorldJobs står altid til rådighed, for at sikre du får en god oplevelse. Det vil sige at vi er med dig hele vejen, og løbende er i dialog med dig. Dette kan omhandle div. kontrakter til bolig, ansættelse med mere, men også omkring mere daglige spørgsmål – internet, veksle med mere.

Det er vigtigt for WorldJobs, at du får en god oplevelse – vi ser det som en del af vores ansvar. 

Tilmeld dig gratis her

VIGTIGT – efter du har tilmeldt dig, bedes du indsende dit CV til denne mail: cv@worldjobs.dk. Har du ikke noget CV, kan du hente en en gratis CV skabelon her.