Hjælp til dit CV?

For at komme videre i processen, og få dig ud og opleve Verden, skal vi bruge et CV, som vi kan videresende til vores samarbejdspartner. Hvis du har et CV i forvejen, bedes du indsende det på cv@worldjobs.dk. Hvis du ikke har et CV, kan du download vores skabeloner og tilpasse det.

Vores skabeloner ligger i 4 variater – et i Word, et i PDF, med og uden indhold. Har du nogle spørgsmål, eller har du yderligere brug for hjælp, så kontakt os på tlf. +45 44242454 eller på info@worldjobs.dk.

Nedenstående kan du læse nogle gode fif til dit CV.

 • Hold det kort!
  83% af alle virksomheder mener, at et CV højst bør være på 3 sider.

 • Hold det overskueligt
  76% af alle virksomheder bruger mindre end 5 minutter på den første sortering i en ansættelsesproces. Lav dit CV i et læsevenligt design.

 • Punktopstilling
  92%af alle virksomheder vurderer, at det virker mest positivt, når ansøgeren har fremhævet sine kompetencer i punktform.

 • Foto af dig selv
  73% af alle arbejdsgivere mener, at det virker positivt med et foto på CV’et

 • Fortæl om dine kompetencer
  57% af alle virksomheder mener, at ansøgere skal være bedre til at give eksempler på deres faglige kompetencer (48 % på personlige kompetencer).

 • Lav en målrettet profiltekst
  Fang virksomhedens opmærksomhed fra start, med en skriftlig elevatortale på 5-10 linjer. Sørg for, at læseren har fokus på dine kernekompetencer fra starten af.

Download gratis en skabelon til dit CV her!

Med demoindhold

Uden demoindhold