Job i Filippinerne

Job på Filippinerne?

Filippinerne er kendt for sin mangfoldige natur, og sammen med Thailand, er det en af de smukkeste destinationer i verden. WorldJobs samarbejder med 2 anerkendte og veletableret firmaer på Filippinerne, der sikre at du får en god oplevelse. Så går du med drømmen om at komme ud og opleve Asien, er et job på Filippinerne et rigtig godt bud.

WorldJobs tilbyder stillinger som salgsassistent, med salg af sponsorater, for flere store danske hånd- og fodboldhold. Så er du sportsinterserret, er dette det ideelle job. WorldJobs hjælper dig ikke kun med at finde det rette job på Filippinerne, men vi er også behjælpelige med bolig og juridiske papirer.

TILMELD DIG GRATIS

Job på Filippinerne. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Bo og arbejde i Filippinerne

Der er mange fordele ved at bo og arbejde på Filippinerne. Udover de mange naturoplevelser, er befolkningen utrolig imødekommende, og meget givende. At bo og arbejde på Filippinerne er selvfølgelig noget af en omvending i forhold til Danmark, men du vil her kunne opnå en personlig udvikling, der er svær at opnå i Danmark.

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde på Filippinerne nedenfor. Læs mere om Filippinerne her

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Stillinger på Filippinerne

På Filippinerne kan WorldJobs tilbyde stillinger som mødebooker, lead kvalificering og salgsagent. På samme måde som de øvrige partnere og lande WorldJobs tilbyder stillinger hos, er man her i tæt dialog med danske kunder. Dette kan både være B2B og B2C. Fælles for de stillinger WorldJobs tilbyder, er at der kommer en grundig oplæring, som gør dig i stand til at opnå en yderst tilfredsstillende arbejdsdag.

Lønninger på Filippinerne

Den gennemsnitlige løn på Filippinerne, ligger på mellem PHP 5.800,- til PHP 10.500,-pr. måned, som er fra kr. 700,- til kr. 1.300,-. De danske lønninger ligger ofte på mellem PHP 80.000,- til 160.000,- Så sammenlignet med Filippinske forhold, lever man rigtig godt.

Der er ofte 2 lønningsmuligheder – en grundløn + provision eller fuld provision. Mange vælger en fast grundløn fra start, men går over til en fuld provision, efter et par måneder, da der her er bedre penge at tjene.

Udgifter på Filippinerne

Filippinerne er nok det land, hvori WorldJobs tilbyder jobs, som er det billigste at leve i. Fødevarer er utrolig billige, hvor f.eks. en Coca-Cola eller en øl koster PHP 15,- (kr. 1,90). Taxa koster også ca. PHP 15,- pr. km., så 10 km. i taxa, koster ca. 19,- danske kroner.

Restaurantbesøg, koster også minimalt, hvor en hovedret koster mellem kr. 20,- og kr. 40,-

Socialt liv på Filippinerne

I det man er så langt væk hjemmefra, knytter man sig utroligt hurtigt til hinanden. Ens kollegaer bliver til rigtig gode venner, og man opbygger hurtigt et helt unikt bånd. Alle virksomheder WorldJobs samarbejder med, går meget op i godt sammenhold, da de er bevidste om det er en stor del af deres succes. Så det bliver ofte arrangeret udflugter med mere.

Som tidligere beskrevet, så er der virkelig meget at opleve på Filippinerne, af både natur, kulturelle oplevelser og meget andet. Især det krystalblå hav, er helt unikt, og dyrelivet under det, er endnu mere unikt.