Job i Athen

Med et job Athen kan du opleve antikke og moderne historie, med et fortryllende kulturliv, masser museer i verdensklasse.

Vi hjælper dig ikke kun med at finde det rette job i Athen! Vi tilbyder betalt fly, 14 dages betalt ophold og sikre dig grundig oplæring. Så tilmeld dig gratis i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

TILMELD DIG GRATIS

Kom ud og oplev verden. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

BOOK FORSAMTALE HER
SE LEDIGE STILLINGER

Job og bolig i Athen?

Der er mange fordele ved at bo og arbejde i Athen. Der er selvfølgelig de dejlige varme klima, men udover det dejlig vejr, er hele oplevelsen med at bo i Grækenland, hvor man man kan opleve de naturrige områder, den kulturelle historie, eller storbypulsende liv.

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde i Grækenland nedenfor.

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Langt de fleste stillinger, der er til rådighed i Grækenland/Athen, er stillinger hvor du komminikere med danskere via telefon. Dette kan være mødebooking, kundeservice eller salg. Alt efter hvor dygtig man er, kan der opnås en rigtig god løn, i forhold til græsk niveau. Det er ikke et kræv at have erfaring i forvejen, da de forskellige firmaer gør utrolig meget ud af oplæring.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Den gennemsnitlige løn for en græker, ligger på omkring euro 700,- pr. måned. De fleste danskere har en gennemsnitlig løn på omkring euro 1.500-2.000,-, hvad ikke er meget set i forhold til danske lønninger, men hertil skal der tillægges at leveomkostninger samt skatten er væsentlig lavere i Grækenland.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Udgifterne ligger på under halv pris i forhold til danske priser. Husleje er f.eks. meget billigt i Grækenland, hvor man kan få et 1 værelse, i centrum, for € 300,-, og en 3 værelses for omkring € 520,-

Man kan få god mad, på en lækker restaurant, for omkring € 16,-, og en Coca-Cola for omkring € 1,5. Så leveomkostningerne her, er en smule billigere end f.eks. Spanien, som i forvejen er meget billig.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Man opbygger et utroligt nært forhold til de mennesker man møder i Grækenland, da andre der er bosat i Grækenland, ofte er i samme situation, hvor man er langt fra familie, venner og det stabile liv. De virksomheder WorldJobs samarbejder med, er bland de største i Europa, og man vil derfor møde mennesker fra mange lande.

Over alt i Grækenland er der mulighed for at få en masse oplevelser – om det er natur, bjergbyer, storbyer eller hyggelige gader, er det til at finde overalt i Grækenland.