Oplev smukke Athen

Når mørket falder på i Athen, bliver stemningen afslappet og stemningsfyldt i byens gader, caféer og restauranter, og man oplever en ny side at Athen. WorldJobs står altid til rådighed, for at hjælpe dig!

Ønsker du at høre mere, så tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig hurtigs muligt.

Oplev Dionysos-teateret, Akropolis og museerne, men Athen tilbyder meget mere end antik græsk kunst og kultur. Her er et pulsende natteliv og gode shopping-muligheder.

Grækenland

EUROPA

WEATHER ON THE WEEK

19°C

8°C

BACK TO MAP
SE LEDIGE STILLINGER
LÆS MERE HER
Job i Grækenland2019-12-06T13:31:09+01:00

Job i Athen

Med et job Athen kan du opleve antikke og moderne historie, med et fortryllende kulturliv, masser museer i verdensklasse.

Vi hjælper dig ikke kun med at finde det rette job i Athen! Vi tilbyder betalt fly, 14 dages betalt ophold og sikre dig grundig oplæring. Så tilmeld dig gratis i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

TILMELD DIG GRATIS

Kom ud og oplev verden. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

BOOK FORSAMTALE HER
SE LEDIGE STILLINGER

Job og bolig i Athen?

Der er mange fordele ved at bo og arbejde i Athen. Der er selvfølgelig de dejlige varme klima, men udover det dejlig vejr, er hele oplevelsen med at bo i Grækenland, hvor man man kan opleve de naturrige områder, den kulturelle historie, eller storbypulsende liv.

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde i Grækenland nedenfor.

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Langt de fleste stillinger, der er til rådighed i Grækenland/Athen, er stillinger hvor du komminikere med danskere via telefon. Dette kan være mødebooking, kundeservice eller salg. Alt efter hvor dygtig man er, kan der opnås en rigtig god løn, i forhold til græsk niveau. Det er ikke et kræv at have erfaring i forvejen, da de forskellige firmaer gør utrolig meget ud af oplæring.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Den gennemsnitlige løn for en græker, ligger på omkring euro 700,- pr. måned. De fleste danskere har en gennemsnitlig løn på omkring euro 1.500-2.000,-, hvad ikke er meget set i forhold til danske lønninger, men hertil skal der tillægges at leveomkostninger samt skatten er væsentlig lavere i Grækenland.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Udgifterne ligger på under halv pris i forhold til danske priser. Husleje er f.eks. meget billigt i Grækenland, hvor man kan få et 1 værelse, i centrum, for € 300,-, og en 3 værelses for omkring € 520,-

Man kan få god mad, på en lækker restaurant, for omkring € 16,-, og en Coca-Cola for omkring € 1,5. Så leveomkostningerne her, er en smule billigere end f.eks. Spanien, som i forvejen er meget billig.

Læs mere her: https://leveomkostninger.com/priser-og-lonninger-i-graekenland-land/ 

Man opbygger et utroligt nært forhold til de mennesker man møder i Grækenland, da andre der er bosat i Grækenland, ofte er i samme situation, hvor man er langt fra familie, venner og det stabile liv. De virksomheder WorldJobs samarbejder med, er bland de største i Europa, og man vil derfor møde mennesker fra mange lande.

Over alt i Grækenland er der mulighed for at få en masse oplevelser – om det er natur, bjergbyer, storbyer eller hyggelige gader, er det til at finde overalt i Grækenland.