GRÆKENLAND 

Bo i Grækenland

Grækenland er et fantastisk sted at bo. Landet leverer skønne strande, fantastisk mad og spændende seværdigheder. Grækerne er ofte meget gæstfrie mennesker, og du vil opleve at blive inviteret indenfor i deres private hjem. Det er en stor oplevelse, da der er meget stor forskel på, hvordan man bor i Grækenland end i Danmark.

Der er mange muligheder at vælge imellem, når man vil bo i Grækenland, både for unge som ældre. Ønsker du at være omgivet af seværdigheder, eller havet? Eller er du mere til storbyen? Måske ønsker du en kombination? Alt kan lade sig gøre i Grækenland. Du vil blive inspireret af dine omgivelser, med mulighed for nemt og hurtigt at komme til forskellige øer og perler rundt i landet.

Athen

Athen er en unik by, hvor du vil opleve antikke seværdigheder, og et fortryllende kulturliv, med fantastiske museer samt et godt natteliv. Der er mange fordele ved at bo og arbejde i Athen. Det varme klima kombineret med den unikke stemning i byen, gør dette til det optimale sted at flytte til. Her finder du også en lav skat, og leveomkostninger der er en del billigere end i Danmark.  

Hos Worldjobs hjælper vi dig ikke kun med at finde det rette job i Athen, vi tilbyder også betalt fly og 14 dages betalt ophold ved ankomst. Tilmeld dig gratis en uforpligtende samtale i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

EKSKLUSIVT JOB TILBUD

Vi får hele tiden nye jobmuligheder, da flere virksomheder søger skandinaviske medarbejdere rundt om i verden. Skriv dig op til en uforpligtende samtale for at høre mere om vores  nye spændende jobtilbud i dag!

 Dit eventyr starter her!

Skriv dig op her!