Job I Costa Rica?

Costa Rica byder på oplevelser, som ikke kan opleves på andre destinationer, WorldJobs tilbyde. Her kan man opleve kridhvide strande, vulkaner og et dyreliv, der er udover det normale. Over alt i Costa Rica, er der små hyggelige strandbyer, med Bob Marley stemning og fiskerbåde – men det er naturen, som for alvor trækker. Costa Rica er et land man aldrig glemmer!

OBS: Vi har desværre ingen ledige stillinger i Costa Rica, men tilmeld dig vores nyhedsmail, og få besked, som en af de første, når der kommer nye spændende stillinger i Costa Rica, eller andre steder i verden.

TILMELD DIG GRATIS

Job i Costa Rica. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

TILMELD DIG HER
SE LEDIGE STILLINGER

Bo og arbejde i Costa Rica?

At bo og arbejde i Costa Rica, er helt sikkert en helt unik oplevelse, da man oplever et land, der har en meget afslappende holdning til tilværelsen. Her kommer hyggen før en stresset hverdag, og man oplever en livsstil, der er meget nede på jorden og fredfyldt.

Costa Rica ligger langt fra Danmark, og man skal derfor være sikker på man kan fungere så langt hjemme fra.

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde i Costa Rica nedenfor.

TILMELD DIG HER
SE LEDIGE STILLINGER

Vi har pt. ingen ledige stillinger i Costa Rica.

Den gennemsnitlige løn i Costa Rica, ligger på € 680,- pr. måned. Så det er noget bedre lønninger end i f.eks. Thailand eller Filippinerne. En uddannet person, tjener så noget mere. Lønnen for en dansk medarbejder i Costa Rica, ligger ofte på et sted mellem € 1.200,- til € 2.000,-. Lønninger og leveomkostninger m.m. minder meget om de spanske forhold, hvor det er noget billigere end i Danmark, men ikke helt så billigt som i f.eks. Thailand og Filippinerne.

Udgifter i Costa Rica, er tæt på det ½ pris af hvad vi betaler for tingene i Danmark. F.eks. koster 1 kg. kylling kr. 50,- og 1 ½ liter vand koster omkring kr. 11,-. Hvis man vil ud og spise, får man et godt måltid, for kr. 110,-. Udgifter til bolig ligger ofte på omkring € 300-500,- alt efter beliggenhed, for en et værelses, og fra € 600-800,- for en tre værelses, igen efter beliggenhed og stand.

Man opbygger et utroligt nært forhold til de mennesker man møder i Costa Rica, da andre der er bosat i Costa Rica, ofte er i samme situation, hvor man er langt fra familie, venner og det stabile liv. Man skaber hurtigt nye bekendskaber og man får en masse oplevelser.

I det der er så mange naturoplevelser, man oplever sammen med ens kollegaer, får man en masse unikke oplevelser sammen.