Arbejde i Spanien

Job I Spanien?

Spanien er kendt for sine mange soldage, og med kun 3,5 times flyvning fra Danmark, og billige flybiletter, er Spanien et yderst attraktivt land at arbejde og bo i. Få et godt job i Spanien med WorldJobs!

WorldJobs tilbyder stillinger i både Valencia, Barcelona, Alicante og på Costa Del Sol. Vi hjælper dig ikke kun med at finde det rette job, men også med at finde bolig og sikre dig at du arbejder under ordentlige forhold.

TILMELD DIG GRATIS

Få et job i Spanien. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

book forsamtale
SE LEDIGE STILLINGER

Bo og arbejde i Spanien

Der er mange fordele ved at bo og arbejde i Spanien. Der er selvfølgelig det dejlige varme klima, men udover det dejlige vejr, er der hele oplevelsen med at bo og arbejde i Spanien, hvor man man kan opleve de naturrige områder, de autentiske bjergbyer, eller storbypulsende liv.

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde i Spanien nedenfor. Læs mere om Spanien her

book forsamtale
SE LEDIGE STILLINGER

Stillinger i Spanien

Langt de fleste stillinger, der er til rådighed i Spanien er stillinger, hvor du kommunikere med danskere via telefon. Dette kan være mødebooking, kundeservice eller salg. Alt efter hvor dygtig man er, kan der opnås en rigtig god løn, i forhold til spansk niveau. Det er ikke et krav at have erfaring i forvejen, da de forskellige firmaer gør utrolig meget ud af oplæring.

Lønninger i Spanien

Den gennemsnitlige løn for en spanier, ligger på omkring euro 9-1.000,- pr. måned. De fleste danskere har en gennemsnitlig løn på omkring euro 2.000,-, hvad ikke er meget, set i forhold til danske lønninger, men hertil skal der tillægges at leveomkostninger samt skatten er væsentlig lavere i Spanien.

Udgifter i Spanien

Udgifterne er tæt på halv pris, kontra danske priser. Alt efter hvad der handles i f.eks. supermarked, er mange varer halv pris. Huslejen er ca. 30-40 % billige, og biler og restaurantbesøg er billige. Mærkevarer i både tøj, hvidevare, computer m.m. er ca. samme pris som i Danmark.

Socialt liv i Spanien

Man opbygger et utroligt nært forhold til de mennesker man møder i Spanien, da andre der er bosat i Spanien, ofte er i samme situation, hvor man er langt væk fra familie, venner og det stabile liv. Man skaber hurtigt nye bekendskaber og får en masse nye oplevelser.

De fleste virksomheder, gør utrolig meget ud af team-building, som gør man kommer endnu tættere på ens kollegaer, og får en masse fede oplevelser sammen.

Over alt i Spanien er der mulighed for at opleve landet for den smukkeste side – om det er natur, bjergbyer, storbyer eller hyggelige gader, er det til at finde overalt i Spanien.