Job i Thailand

Job I Thailand?

Thailand er kendt for sin flotte natur, glade mennesker og yderst attraktive priser. At arbejde i Thailand giver en oplevelse for livet, og man kommer i den grad til at opleve hvordan det er at bo og arbejde, langt fra Danmark.

WorldJobs tilbyder stillinger i både Hua Hin og Chiang Mai. Vi hjælper dig ikke kun med at finde det rette job, men også med at finde bolig og sikre dig at du arbejder under ordentlige forhold.

TILMELD DIG GRATIS

Job i Thailand. Tilmeld dig gratis i dag, og en jobkonsulent kontakter dig snarest muligt – eventyret starter her!

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Bo og arbejde i Thailand

At bo og arbejde i Thailand, giver med sikkerhed en oplevelse for livet. Her vil man opleve smilets land, der byder på frodige regnskove i det nordlige Thailand, eller storbylivet i Bangkok eller Hua Hin. Et job i Thailand giver dig en personlig udvikling, man får svært ved at få andre steder. 

Læs mere om de forskellige fordele ved at bo og arbejde i Thailand nedenfor. Eller læs mere om Thailand her

BOOK FORSAMTALE
SE LEDIGE STILLINGER

Stillinger i Thailand

Der er flere muligheder i Thailand, men alle de samarbejdspartnere WorldJobs samarbejder med, arbejder med danske kunder. Det vil sige at man enten booker møder, sælger eller yder support til danske virksomheder. WorldJobs samarbejder med 2 virksomheder i Thailand pt., men der er en 3. på vej. Se alle ledige stillinger her.

Lønninger i Thailand

Der er som ofte en garantiløn på THB 50.000,-. Men de fleste ansatte har en gennemsnitlig løn på omkring THB 100.000,- hvad svarer til ca. kr. 21.000,-. For den løn lever man rigtig godt i Thailand. De fleste stillinger har en garantiløn + provision. Så ens lønning er i høj grad baseret på performens.

Udgifter i Thailand

Det er billigt at bo og arbejde i Thailand, set i forhold til danske forhold. En et værelses, på ca. 50 kvm, ligger på THB 5-10.000,-, hvad svarer til ca. kr. 1.050,- / kr. 2.100,-. Indkøb med mere, ligger på ca. ½ pris af danske priser. Serviceydelser, som massage, frisør, negle med mere, ligger langt under, da arbejdskraften ofte er billigt i Thailand. 

Socialt liv i Thailand

På samme måde som i andre lande, opbygger man utroligt hurtigt et nært forhold til de mennesker man møder. Thailand er i sig selv et kæmpe eventyr, og at dele dette med andre danskere, gør at man deler denne drøm, og skaber nogle helt unikke bånd.

De danske virksomheder WorldJobs samarbejder med, gør utrolig meget ud af oplevelser, i form at udflugter, fredagsbar med mere. Thailand byder på noget af det smukkeste natur i verden, så der er masser at opleve.