Kontakt2020-01-14T13:49:46+01:00

GET IN TOUCH

DK OFFICE

Bellahøjvej 129 st. DK-2720 Vanløse CVR: 33760310
Tlf. +45 44242454 – Mail: info@worldjobs.dk – Messenger
Åbent alle hverdage mellem kl. 09.00 – 17.00

ES OFFICE

Avenida de España, 20, Mijas, Spanien
Tlf. +45 28708908 – Mail: hj@worldjobs.dk – Messenger
Åbent alle hverdage mellem kl. 09.00 – 15.00 og 17.00 – 19.00

FAQ

WorldJobs er, i samarbejde med vores samarbejdspartnere, behjælpelig med bolig. Enten står den pågældende virksomhed du bliver ansat i for bolig, ellers henviser WorldJobs eller din arbejdsgiver til en lokal boligudlejer. Når du har fundet den bolig du ønsker, er WorldJobs behjælpelig med at gennemgå din lejekontrakt.

De udgifter, der er forbundet med bolig er ofte – 1 måneds husleje, 1 måneds depositum og enten en halv eller hel måneds husleje, i ejendomsmægler gebyr. Det kan variere fra bolig til bolig, hvor nogle udlejere vil have 2-3 måneders depositum.

De fleste stillinger WorldJobs tilbyder, omhandler dialog med danske kunder, via telefonen. Det er udelukkende danske virksomheder WorldJobs henviser medarbejdere til, så du kommer til at arbejde med andre danskere. I nogle tilfælde også svenskere og nordmænd.

Alt efter hvor i verden du skal arbejde, er der forskellige arbejdstider – dette skyldes tidsforskellen i f.eks. Filippinerne, Thailand og Costa Rica. Undset hvor i verden du arbejder, er en arbejdsuge ikke længere end de 37,5 timer man har i Danmark.

For at komme til udlandet og arbejde, kræver det at man har lidt lommepenge med, til depositum og mad m.m. den første måned. På samme måde som i Danmark, udbetales lønnen sidst på måneden. Så det er vigtigt man har penge med til første måned.

De fleste virksomheder WorldJobs henviser medarbejdere til, hjælper med at finde en bolig til dig, og flere har direkte medarbejderboliger, hvor man kan starte med at leje et værelse, for så senere at finde sin egen bolig.

Hos WorldJobs er det vigtigt, at de medarbejdere vi sender ud i verden, får den bedst mulige oplevelse ud af det. Derfor yder WorldJobs den højst mulige service, og står til rådighed 24/7. Ved at sikre at alle ansættelses- og lejekontrakter m.m. er i orden, er vi med til at sikre medarbejderen ikke kommer i klemme.

Lønninger i udlandet ligger ofte en del lavere end i Danmark, men leveudgifter er ofte også langt under danske priser. Da de fleste jobs WorldJobs henviser kandidater til, er provisionsbaseret, er det vigtigt du selv altid har styr på hvor meget du skal have i løn. Antal timer du har været på arbejde, hvor mange salg eller bookede møder du har lavet m.m.

KONTAKT OS HER

Vi besvarer mails inden for en arbejdsdag

KONTAKT OS PÅ MAIL

info@worldjobs.dk

Fra kl. 09.00 - 17.00 alle hverdage

KONTAKT OS PÅ TELEFONEN

+45 44242454

Vi besvarer så hurtigt som muligt

Fang os på Messenger

Messenger