OM OS

WorldJobs består af 3 rejseglade personer, Henrik Jacobsen, Phillip Laxhold og Alexander Nielsen, der besidder hver deres kompetencer samt ansvarsområder. Henrik er CEO og ansvarlig for marketing og regnskab. Alexander er vores jobkonsulent, der vil hjælpe dig med at finde det rette job, og Phillip er ham der sikre at alt er i orden, til din rejse ud i verden – herunder bolig, kontrakter, flybillet m.m.

WorldJobs har kontor i Calahonda – Spanien, som gør at de selv har erfaring med at bo og arbejde i udlandet. De er alle 3 enige om det er en af de største oplevelser de har haft i livet.

HVAD HJÆLPER VI MED?

WorldJobs hjælper dig igennem helt processen, fra tanke til at komme afsted. Først hjælper vi med at finde det rette job – når der er fundet, hjælper vi med bolig, selve rejsen med mere. Det er vores mission, at give dig en oplevelse for livet.

Citat fra Henrik Jacobsen – CEO: Jeg har selv boet i Spanien i 2 år, og det har uden sammenligning været en af de fedeste oplevelser i mit liv. Føler jeg har oplevet mere i de 2 år, en helt mit liv i Danmark, og det er mit ønske at give andre danskere den samme fede oplevelse.

FORLØBET

Det første du skal gøre, er at tilmelde dig her på sitet – det er 100 % gratis og uforpligtende. Når vi har modtaget din ansøgning, tager vi kontakt til dig, for at tale om dine ønsker, kompetencer med mere. Vi vil her komme med nogle forslag, til mulige stillinger, der matcher dig.

Når dette er gjort, arrangeres der en jobsamtale, hvor du kan få et bedre indblik i virksomheden og de vilkår de tilbyder. Vælger I begge at accepter, aftales der en opstartdato. Herefter begynder vi at arrangere bolig med mere til dig. Dejligt nemt!

FORVENTNINGER

WorldJobs består af Henrik Jacobsen, Phillip Laxhold og Alexander Nielsen. Vi besidder hver vores kompetencer samt stillinger. Henrik er CEO, og ansvarlig for marketing og regnskab. Alexander er vores jobkonsulent, der vil hjælpe dig med at finde det rette job med mere. Og Phillip er – ja, han er der bare.

Vi er bosat i Spanien, og har selv haft en dejlige fornøjelse af at opleve det at bo og arbejder i udlandet. Vi er alle 3 enige om det er en af de største oplevelser vi har haft i livet.

Hvad vil vi?

Det er WorldJobs vision, at hjælpe mennesker fra hele verden, til at komme ud og bo og arbejdet i et andet land. Det er ikke nødvendigvis kun danskere til Spanien, Thailand eller et andet sted i verden, men også svenskere, nordmænd, østeuropæere med flere, vi ønsker at hjælpe.

Det er vores vision, at sørge for at disse mennesker går en god oplevelse, med stabile og gode arbejdsvilkår og en fast bolig. Derfor har WorldJobs også  entrerede med en advokat, der sikre de udsendte vilkår.

Det er vores vision, at give andre mennesker muligheden for at komme ud og opleve verden, og ikke kun som turist, men hvor man oplever kulturen bag landet.

Vi ønsker at være den ledende service, i Norden, når det kommer til at sende hjælpe mennesker i arbejde, i udlandet. Det er vores mission at dække hele Norden, med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland, inden ultimo 2020. Dette opnås kun ved at levere den bedste service – altid.

Det er ydermere vores mission at kunne tilbyde stillinger på 15 destinationer, samt tilbyde stillinger inden for mange fagområder. Dette er en løbende proces, som hele tiden udvides.

Tilmeld dig gratis her