Partner2020-01-22T10:20:28+01:00

WorldJobs Partner

Få en masse fede oplevelser –
bliv WorldJobs Partner!

Tjen op til kr. 4.000,- pr. kandidat!
Kom med til fede arrangementer!
Vind fede præmier!

For at blive WorldJobs Partner, skal du først have haft 5 tilmeldinger via henvisningssiden eller godkendes af vores partner-ansvarlig.

Fordele som WorldJobs Partner

  • Tjen op til kr. 4.000,- for en ansættelse

  • Kom med til fede arrangementer

  • Vind fede præmier

  • Se status på dine egen kandidater

  • Liste over ledige stillinger og provision 

TJEN OP TIL KR. 4.000,-

Tjen op til kr. 4.000,- for en kandidat. Vi har mange stillinger, som  der er forskellige fortjeneste på. Når først du er blevet partner, kan du se alle stillinger og fortjeneste.

FÆLLESSKAB

Som WorldJobs Partner, bliver du flere gange om året inviteret til en masse fede oplevelser, som beach parties, og meget andet. Dette er en fed måde at møde nye mennesker på!

KONKURRENCER

Vind fede præmier, som f.eks. en tur for 2 på lækre Max Beach Club, en tur i Faldskærm bag en båd, JetSki eller måske et minde for livet i form af en tatovering! Tilmeld dig gratis i dag!

Vilkår som WorldJobs Partner

Fordele som WorldJobs Partner
Som WorldJobs Partner, får du mulighed for både at tjene nogle gode penge, men også at få en masse fede oplevelser. Du bliver en del af et fællesskab, der vokser hver dag. Vi arranger flere gange om året en fælles WorldJobs tur, bl.a. til Los Álamos Beach Festival og en tur ned af Guadalmina River, som begge er fantastiske oplevelser.

Hvad kræver det at blive WorldJobs Partner?2020-01-21T17:13:14+01:00

Der er 2 muligheder for at blive WorldJobs Partner:

1. Få 5 tilmeldinger på henvisningssiden
2. Bliv godkendt af vores Partner-ansvarlig

For at bibeholde din Partner status, skal du have minimum 1 ansættelse pr. måned, over en periode af 3 måneder. Så 3 ansættelser i alt.

Koster det noget at være WorldJobs Partner?2020-01-15T10:27:33+01:00

Nej, det er fuldstændig gratis. Om du selv ligger økonomi i det, i form af annoncering eller andet, er op til dig selv. WorldJobs er åbne for muligheden i at støtte økonomisk op om evt. annoncering eller anden udgift, der tilgodeser flere ansættelser.

Arbejdsopgave som partner?2020-01-22T10:28:24+01:00

Hvis du kender nogen der ønsker, enten af skifte arbejde, hvis de i forvejen bor i f.eks. Spanien, eller som ønsker at komme til udlandet, for at bo og arbejde, skal de tilmelde sig via din partner profil. Her skal de indtaste de oplysninger der er i tilmeldingsformularen samt uploade deres CV.

Når dette er gjort, sender vi kandidatens CV m.m. til den ønskede samarbejdspartner, og bliver personen ansat, er dit arbejde færdigt, og du får udbetaling efter aftale.

Som WorldJobs Partner, får du din egen kandidatside, hvor du kan følge med i hele processen, fra dine kandidater har tilmeldt sig, til de er landet i virksomheden, og haft deres første arbejdsdag.

Vi hjælper dig hele vejen?2020-01-15T16:31:32+01:00

Din succes er vores succes, og derfor hjælper vi dig hele vejen fra start, til du blive en super dygtig rekrutterings-partner. Dette omhandler hjælp fra vores Partner konsulent, gode fif til hvordan du promover dig selv, og hjælp til direkte håndtering af kandidater samt måder at skaffe de rigtige kandidater på.

Se alle ledige stillinger samt hvilken provision du får, på vores Partner Page, som du får adgang til, som WorldJobs Partner.

Vilkår for udbetaling2020-01-22T10:08:45+01:00

Personen skal havde været ansat i virksomheden, i minimum 30 dage, før den fulde udbetalingen sker. Dette er for at sikre, at kvaliteten af de kandidater vi henviser til vores samarbejdspartnere, er af god kvalitet. Er personen der mellem 14-30 dage, udbetales 50 % af honoraret, og er personen der fra 0-14 dage, udbetales der 0 %.

Har du nogle spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@worldjobs.dk, på tlf. +45 44242454 eller via Messenger 

Go to Top