Arbejde i Udlandet

WorldJobs Partner?

Bliv en del af vores hurtigt voksende team, af partnere der hjælper danskere med at komme ud og opleve verden, ved at bo og arbejde i udlandet. Som WorldJobs Partner, repræsenterer du WorldJobs, og bliver en del af vores team.

Det er fuldstændigt gratis at blive WorldJobs Partner – når du er oprettet, får du din egen profil, hvor dine kunder tilmelder sig. Når vi modtager tilmeldingen, kan vi se personen kommer fra dig, og dit arbejde er færdigt – hurtigt og nemt. Du vil selv ligeledes modtage en mail, hver gang en person tilmelder sig via din profil.

WorldJobs Partner?

Bliv en del af vores hurtigt voksende team, af partnere der hjælper danskere med at komme ud og opleve verden, ved at bo og arbejde i udlandet. Som WorldJobs Partner, repræsenterer du WorldJobs, og bliver en del af vores team.

Det er fuldstændigt gratis at blive WorldJobs Partner – når du er oprettet, får du din egen profil, hvor dine kunder tilmelder sig.

Vilkår som WorldJobs Partner

Bliv WorldJobs Partner
Det første du skal gøre for at blive WorldJobs Partner, er at tilmelde dig via vores formular i bunden af siden. Derefter vil du blive kontaktet af din faste kontaktperson hos WorldJobs. Bliver du efterfølgende godkendt som partner, vil du få din egen WorldJobs profil, hvor du kan begynde at tjene gode penge.

Hvad kræver det at blive WorldJobs Partner?
Der er ingen retningslinjer for at blive godkendt – dette er udelukkende en vurdering fra den medarbejder der tager kontakt til dig, der er baseret ud fra den samtale I har.

Koster det noget at være WorldJobs Partner?
Nej, det er fuldstændig gratis. Om du selv ligger økonomi i det, i form af annoncering eller andet, er op til dig selv. WorldJobs er åbne for muligheden i at støtte økonomisk op om evt. annoncering eller anden udgift, der tilgodeser flere registreringer.

Hvad er din arbejdsopgave?
Via din profil, kan dine kunder tilmelde sig WorldJobs – dette skal være personer der ønsker at komme ud og opleve verden, i form af at bo og arbejde i udlandet. Når først personen har tilmeldt sig, er dit arbejde overstået. Du er selvfølgelig velkommen til at følge med i den videre process. Du modtager automatisk en mail, når en person tilmelder sig via din profil.

Hvordan fungere det?
Når først en person har tilmeldt sig via din profil, vil personen blive kontaktet af en jobkonsulent, med henblik på en indledende samtale. Her vil der blive snakket om ønsker, kompetencer med mere. Efter denne samtale, vil jobkonsulenten finde den virksomhed der matcher personen bedst og arrangere en jobsamtale.

Betaling
Når en person er blevet ansat, og haft sin første arbejdsdag, udbetales din kommision – kommision udbetales hver den første i måneden.

Hvad får du ud af det?
Hvis du bliver godkendt som partner, får du din egen WorldJobs profil, hvorigennem du kan tjene penge. Der afholdes løbende webinar, hvor vores dygtige lead ansvarlig, fortæller dig, hvordan du kan øge tilgangen af nye kunder. Ligeledes afholdes der løbende konkurrencer imellem alle partnere, hvorpå du har mulighed for at vinde rejser rundt i verden, og besøge vores samarbejdspartner.

Vi arrangerer 1 gang om året, en fællestur til Spanien, hvor du har mulighed for at komme ned og besøge vores afdeling i Calahonda, Spanien.

TILMELD DIG GRATIS HER

Jeg har arbejdet som partner for JobSpanien, som nu hedder WorldJobs, i godt et år. Og har mødt ledelsen flere gange, som er super professionelle.

Jeg er WorldJobs Partner ved siden af mit fuldtidsarbejde, og kan klart anbefale WorldJobs – 5 stjerner herfra!

Jessica Isaksen, Partner i Alicante