Mødebooking, salg, supportere, og kundeservice i Pattaya

Oplev smukke Pattaya, med et pulsende natteliv, og smukke strande. Vi er et dansk team, der brænder for god service.

MØDEBOOKING I PATTAYA
Vores team er opbygget af flere afdelinger, det består af bookere, sælgere, supportere, og kundeservice.

Vi har pr den 1/9-19 ca. 20 danskere ansat på kontoret, men vi har plads til omkring 35-40. Vi holder til i Pattaya i et helt nyt kontor som vi flyttede ind i 1/6-19.

Vi ønsker altid at nye ansatte starter på vores opgave som mødebooker, da det er grundlaget for virksomheden. Mødebooking giver en god forståelse af hele firmaet og konceptet bag og i tilfælde af man får en anden arbejdsopgave vil det være nemmere at have startet derfra.

KRAV OG ARBEJDSBESKRIVELSE
For at blive ansat i Thailand kræver det at man som minimum er fyldt 22 år ved afrejse fra Danmark.

Vi kræver ikke at man har erfaring inde for telemarketingsbranchen, med det er naturligvis et stort plus. Der vil fra start være oplæring og træning af teknikker til at få det meste ud af arbejdsdagen, og der vil løbende være mulighed for forbedring ved ekstra træning med vores teamleder.

Som mødebooker skaber du kontakten mellem private personer, eller små og mellemstore virksomheder i Danmark. Du ringer personer op og tilbyder dem en gratis servicetjek af brugerens computer med henblik på opsalg. Som mødebooker er det ikke dit ansvar om der er salg på mødet, din fornemmeste opgave er at mødet bliver afholdt på det aftalte tidspunkt.

ARBEJDSTIDER
Arbejdstiderne kører efter danske forhold, så tiderne er fra 08:30 – 17:00 dansk tid / 13:30 – 22:00 (sommertid) i Thailand. 

  • Vi har 3 x 10 minutters pause, og 1 x 30 minutters spisepause i løbet af dagen
  • Arbejdsdagene er fra mandag til fredag, med en time før fri om fredagen

Har man lyst til at arbejde lørdag er man velkommen til at ligge ekstra arbejdstimer der for at opnå mere i provision.

LEVEOMKOSTNINGER I THAILAND
Leveomkostningerne i Thailand er markant lavere end i Danmark – hvad angår mad og drikke er det omkring 1/4 del af hvad de danske priser er. Husleje, strøm, og vand er også meget billigere end det man kender fra DK, ca ½ pris for tilsvarende.

AFSTED TIL THAILAND
Vi hjælper med alt det praktiske, så som visa, arbejdstilladelse, transport fra lufthavnen, lejlighed, leje af scooter, rådgivning om forsikring og vacciner, samt alle andre spørgsmål der kan opstå.

ANSØG DETTE JOB

Tilbage til forside
Tilbage til stillingerne

LØNNINGER
Som mødebooker giver vi en garantiløn på 38.500 THB og en bonus på 5.000 THB hvis man ikke har nogle sygedage i løbet af en måned.
Så har man ingen sygedage, og kommer alle hverdage i en måned, sikre man sig 43.500 THB før skat.

Vi har en provisionstrappe, der giver ekstra løn ud fra hvor mange afholdte møder, man laver i løbet af lønningsperioden.

Efter 3 måneder forventer vi at folk ligger og har en løn på mellem 50-60.000 THB. Her tjener både de ansatte og virksomheden på at have mødebookere siddende. De bedste bookere rammer omkring 100.000 THB

FORDELAGTIG BESKATNING I THAILAND
Skatten i Thailand er meget lav i forhold til Danmark, hvor man hver måned betaler 1.800 THB i grundskat og 1.500 THB for Social Security. Det er 3.300 THB der som minimum skal ligges, lige meget hvor meget løn man får på en måned.

Alt over 50.000 THB man tjener på en måned, betaler man 10 % i skat af.
Så har man en løn på 60.000 THB før skat, betaler man 3.300 THB + 1.000 THB ((60.000-50.000)x 10 % = 1.000 THB).