Skift job via WorldJobs, og få en fed oplevelse med gratis. Du kan vælge alt fra en fed tur i ParaSailing, i 400 meters højde, til en tatovering eller en tur på den lækre restaurant Max Beach Club. Du vælger selv.

Det eneste det kræver er, at du er bosat i Spanien i forvejen, og dermed har bolig, NIE nummer med mere. Læs om alle fordelene ved at benytte WorldJobs her.

ParaSailing

Med ParaSailing er du spændt fast på en faldskærm, bag en båd. Det foregår i 400 meters høj, i 15 min. Du har i 400 meters højde udsigt over hele Fuengirola, og kan nemt se havbunden også.

Tattoo

Få et minde for livet, med en lille tatovering, af selvvalgt motiv. Vi samarbejder med en af Fuengirolas bedste tatovører, der taler engelsk. Så vælg af få en tatovering, hvis du vil have en souvenir for livet.

Max Beach Club

Max Beach Club er et af WorldJobs ynglings steder, hvor der både er er god restaurant, loungeområde, pool og træningscenter. Her kan man få dejlig mad, live musik og en cocktails, i hyggelige omgivelser.

JetSki

Er du til fart og vandsprøjt, er JetSki et oplagt valg. Kom ud på vander i 20 min. og giv den gas. JetSki kan være hårdt for armene, men giver et godt sus i maven, når man når op på tophastighed.

Fordele ved at bruge WorldJobs

  • Sydkystens bedste lønninger

  • Sydkystens bedste arbejdsvilkår

  • Advokatbistand, hvis uheldet skulle være ude

  • En gratis oplevelse

  • WorldJobs support 24/7

Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, så vi er sikre på vores kandidater arbejder under gode forhold og med ordenlige lønninger. Det vil sige at der altid er styr på udbetaling af løn, at medarbejderen er ordenlig forsikret, i forhold til sygesikring med mere.

TILMELD DIG HER!