SP-demo2020-01-25T17:19:18+01:00

DEMO PARTNERSIDE

Velkommen til jeres Partnerside, hvor I kan:

  • Se status på jeres kandidater
  • Selv angive status på kandidaterne
  • Se jeres firmaoplysninger
  • Se jeres jobkonsulent info

Angiv venligst status nedenstående:

Herunder kan I se hvilke kandidater vi har sendt til jer samt status på dem!

Se beskrivelse af status samt handlinger der kan gøres2020-01-25T17:17:17+01:00

Dette betyder blot at kandidaten er ny, og vi ikke har registreret nogen status på kandidaten. I bedes herefter gå videre til næste step – accept eller afvisning af jobsamtale.

Ud fra personens CV, vores noter m.m., bedes I vurdere om I ønsker en jobsamtale med personen. Dette bedes I tage stilling til, inden for 3 arbejdsdage, efter I har modtaget den krypterede mail, med alle nødvendige oplysninger.

I bedes her indtaste kandidatens e-mail, den forventet dato I vil kontakte kandidaten, eller årsag til afvisning samt evt. bemærkninger.

Efter jobsamtalen, bedes I igen tage stilling til om I ønsker at ansætte personen – dette bedes I tage stilling til, inden for 3 arbejdsdage.

Her bedes I indtaste kandidatens e-mail, opstartsdato, eller årsag til afvisning, om I står for bolig til personen samt evt. bemærkninger.

Hvis en medarbejder fra WorldJobs stopper, bedes I indtaste medarbejderens e-mail, den dato medarbejderen stopper, evt. årsag til opsigelsen, samt om I selv har opsagt medarbejderen eller om det er medarbejderen selv der har opsagt.

Har I gentagende gange forsøgt at kontakte en kandidat, men uden held, så benyt venligst den form der hører dertil. Vi vil efterfølgende følge op på kandidaten, for at undersøge årsag hertil samt om de forsat er interesseret.

Her bedes I indtaste kandidatens e-mail, hvilke dage I har forsøgt at tage kontakt samt evt. bemærkninger.

For at sikre at kandidaten også kommer afsted, som aftalt, ligger vi pres på at kandidaten får købt flybillet samt booket bolig. I vil her kunne se når det er gjort, hvis vi modtager information omkring dette, fra kandidaten.

Virksomhed:

Demo S.L.
Demo gade 1-3
Fuengirola – Spanien

Kontaktperson:

Navn: Demo
Mail: demo@mail.dk
Tlf. +45 11223344

Jobkonsulent

Rasmus Hansen
Mail: rh@worldjobs.dk
Tlf.: +45 11 22 33 44

Indtast de kandidater du ønsker at sælge videre, og se status på dem du tidligere har sendt!

TILMELD KANDIDATEN HER

STATUS PÅ DINE KANDIDATER

Go to Top