Phoner til casting-portal

Kunne du tænke dig at arbejde med tv-branchen, hvor du kommer til at arbejde med en casting-portal, med over 3500 medlemmer og kandidater?

JOB & KARRIERE

Søger du nye udfordringer og kunne tænke dig at arbejde i udlandet, som eksempel smukke Filippinerne? Kan du lide udfordringer, sommer, varme, en anden kultur og selvfølgelig en god løn? Så burde du overveje at arbejde sammen med os, i Filippinerne.

Folkene bag firmaet har i mere end 15 år arbejdet med direkte salg og service, så de kender om nogen fordelene. Mange af deres kunder betror dem med direkte salg af deres produkter. Det sikrer kunden en masse tid, som de kan bruge på deres kundepleje.

Dette job er til dig som elsker at tale med mennesker og som nyder at blive udfordret hver gang du går på arbejde. I denne rolle vil du have mulighed for at vokse, samtidig med at du kommer til at snakke med mange forskellige mennesker som selv har givet udtryk for at blive kontaktet og informeret om produktet.

Garantiløn: 830,- € med ekslusiv bonus ordning.
Target løn: 1.600,- €
Ansatte har tjent op til 2.700,- €

Lejlighed:
Vi
hjælper med at finde lejlighed, da vi har en filipiner som er HR ansvarlig, der hjælper dig hele vejen.


Opgave:
En opgave hvor du snakker med energiske mennesker, unge som gamle, som gerne vil have en fod inden for i medieverdenen. Du kommer til at arbejde med en castinghjemmeside med over 3500 medlemmer og kandidater, samt mere end 2000 jobs årligt. Disse jobs kan bestå af alt fra statistarbejde i film eller reklamer til modelarbejde for større og mindre brands. Opgaven består altså overordnet i at guide mennesker ind i denne verden, uanset om de ønsker at være på forsiden af modemagasinet eller i baggrunden af en scene.

Hvad kan du forvente: Grundig oplæring, internationalt miljø, konkurrencer flere gange om måneden, med store præmier, betalt arbejdstilladelse og visum. Hjælp til at finde lejlighed, betalt flybillet hjem, hvis man bliver et år eller længere, og mulighed for rabatter på oplevelsesture.

Hvad vi forventer: Du elsker at (over)tale i telefon. Du er positiv og udadvendt. Du har kampånd på trods af afvisninger. Du kan skrive, læse og tale flydende dansk. Du vil ud og opleve verden!

Ansatte: 20

Arbejdstider: 20-05, 5 dage om ugen.


Så kunne du tænke dig at være en del af et virkelig energisk team, med glade og professionelle kolleger, så er denne stilling noget for dig.
De søger en motiveret, mødestabil, selv struktureret og openminded kollega til deres afdeling i Cebu City.

ANSØG OM JOBBET HER

Du skal være i stand til:

  • Leve og arbejde i et land som er anderledes end Danmark

  • Være en mødestabil og lærevillig medarbejder

  • Indgå i et sammentømret hold hvor teamwork er i højsædet

  • være klar på at udvikle dig rent salgsmæssigt, og både på salgs kompetencer og i salgs psykologi

  • Open minded for at rådgive og sælge på dansk. (B2B el. B2C)

Hvad du kan regne med:

  • Du får hjælp til at finde dig en bolig, enten firma lejligheder eller vi hjælper dig med finde noget

  • Grundig oplæring i produkter og salgsteknikker

  • Du får arbejdstilladelse og alle de nødvendige dokumenter for at kunne arbejde i Filippinerne

  • Du har branchens dygtigste kollegaer, der glæder sig til at hjælpe dig igang

  • Du har en attraktiv lønpakke med bonus ordning

Tilbage til forside
Tilbage til stillingerne