Screener i Fuengirola

Screener til pensionsopsparing søges til Fuengirola – gode arbejdsvilkår

JOB & KARRIERE

Folk har typisk svært ved pen­sions­jung­len. Hos os hjæl­per vi hvert år over 6.000 dan­ske­re med at fin­de frem til den ret­te pen­sions­ord­ning og spa­re man­ge tusin­de kro­ner. Vores uvil­di­ge pen­sions­råd­giv­ning byg­ger på en sim­pel, lav­prak­tisk og no-​non­sen­se til­gang til pen­sion, hvor vi skærer igen­nem tåge­snak­ken og på enkel vis præ­sen­te­rer dig for dine mulig­he­der. Det var den grund­tan­ke, Peter lindblad hav­de, da han star­te­de firmaet til­ba­ge i 2007, og den er kun end­nu mere gæl­den­de i dag.

Vores koncept er unikt! Vores service og produkt er uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsdepoter med bedre, og ikke mindst billigere, alternativer for øje. Vi hjælper kunderne med at skære omkostninger væk, få overblik over de skjulte gebyrer og vise vej i “tågesnakken” omkring pension. Dette skal i sidste ende give kunderne flere penge til sig selv, når de skal på pension. Du vil derfor opleve, at dit arbejde “giver mening”, og at kunderne er meget lydhøre og interesserede, når du først får startet en fornuftig dialog med dem.

Som Screener bliver din primære opgave at identificere og screene potentielle kunder inden for vores målgruppe og booke et telefonisk møde direkte med med vores dygtige pensionsrådgivere. Emnerne er allerede segmenteret, og du får derfor adgang til de bedst kvalificerede emner. Det er et job, som giver dig en solid erfaring inden for forsikringsbranchen og som ligeledes udvikler dine kommunikationsevner.

Du bliver en del af et yderst kompetent team, hvor alle medarbejdere typisk er mellem 20-60+ år og hvor gode relationer og professionalisme er i højsædet. Vi sørger for, at du hurtigt opnår de fornødne kompetencer med hjælp fra vores dygtige ledere, samt med vores uddannelsesprogram med vores Academy.

Garantiløn: 1200,- €
Target løn: 3000,- €
Ansatte har tjent op til 4000,- €
Lejlighed: Hjælper Worldjobs dig med at finde

Opgave: rådgiver og analyserer danske kunders pensionsopsparinger, med henblik på at spare dem omkostninger, så de får mest mulig til dem selv. 
Hvad kan du forvente: 
Vores kontor er top-moderne med ergonomiske stole og hæve-sænke-borde. Vores udstyr er af høj kvalitet og alle får udleveret eget headset. Vores ledere er modne og sætter en ære i at lede en seriøs arbejdsplads. og så får alle medarbejdere gratis frokost, bestående af sund og nærende, dansk mad, som vi nyder sammen i kontorets egen kantine. Udover det en opstart igennem vores academy
Hvad vi forventer: Har erfaring med screening, salg, forsikring, pension, investering, finansiering eller lignende. Obs: dette er et ønske – men ikke et krav. Du kan lide at tale i telefon og gerne har noget på hjerte. Vægter personlig og faglig udvikling højt. Trives i et seriøst og engageret miljø og bidrager gerne til et godt, socialt sammenhold på arbejdspladsen
Ansatte: 15

Arbejdstider: 9.00-17.00 Mandag- Torsdag og 9.00-16.00 Fredag.


Så kunne du tænke dig at være en del af et seriøst og professionelle kolleger, så er vi noget for dig.
Vi søger en motiveret, mødestabil, selv struktureret og openminded kollega til vores afdeling i Fuengirola.

ANSØG OM JOBBET HER

Du skal være i stand til:

  • Leve og arbejde i et land som er anderledes end Danmark

  • Være en mødestabil og lærevillig medarbejder

  • Indgå i et sammentømret hold hvor teamwork er i højsædet

  • Være klar på at udvikle dig rent salgsmæssigt, og både på salgs kompetencer og i salgs psykologi

  • Open minded for at rådgive og sælge på dansk. (B2B el. B2C)

Hvad du kan regne med:

  • Du får hjælp til at finde dig en bolig, enten firma lejligheder eller vi hjælper dig med finde noget

  • Grundig oplæring i produkter og salgsteknikker

  • Du får arbejdstilladelse og alle de nødvendige dokumenter for at kunne arbejde i Spanien

  • Du har branchens dygtigste kollegaer, der glæder sig til at hjælpe dig igang

  • Du har en attraktiv lønpakke med bonus ordning

Tilbage til forside
Tilbage til stillingerne