Freelance arbejdet

En mulighed for arbejdet hjemmefra, og tage arbejdet med dig ud og rejse. Arbejd hvor & hvornår du har lyst. Giv oplevelser til folk. 

JOB & KARRIERE

Firmaet beskæftiger sig med at formidle luksuriøse miniferier og weekendophold til det danske erhvervs marked. Vi forsøger at bidrage til opretholdelse af de danske godser, slotte, kroer og herregårde som er tilbage i Danmark, og som desværre bliver besøgt for lidt.

Medarbejderne skal føle sig godt tilpas, men samtidig skal de føle sig ledet, så erfaringerne de får hos mig. Giver erfaring til cv’et. Og kan kalde sig arbejdene for en laptop lifestyle virksomhed, det en eksklusiv mulighed som vi er glade for kan give vores medarbejder. Vi ser gerne nogle der er stærke nok til kan arbejde hvor og hvornår de vil. Friheden, er også et ansvar. Og med en mulighed for arbejde hjemme, eller rejsende er også styrker der kan give erfaring til senere i livet.

Herregårde, kroer, godser og danske slotte er en stor del af den danske kultur og det gamle Danmark, som vi kender det. Derfor sætter vi en stor ære i at kunne være med til at sprede budskabet om, at få besøgt de forskellige overnatningssteder blandt det danske erhvervsliv og ikke mindst den danske befolkning.

Provisions lønning: Provisions-løn
Target løn: Kr. 1 – 2.000,- om dagen

Opgave: Du kommer til at arbejde med salg af eksklusive gavekort B2B gældende til forskellige hoteller i hele Europa.

Hvad kan du forvente: 
Dansk ansættelseskontrakt – 14 dages løn (god løn) –  salgs træning/produkt oplæring – Et imødekommende team  – Nye kompetencer til cv’et

Hvad vi forventer: Du har erfaring med telefonsalg – Du har egen computer og headset – Du snakker flydende dansk Resultatorienteret, energisk og udadvendt – Du kan arbejde minimum 10 intensive timer

Arbejdstider: Arbejdstiden er valgfri men skal ske fra Mandag til Fredag mellem 08.00 – 17.30. Du skal minimum ringe 10 timer om ugen – det 2 timer om dagen


Så er du interesseret i at arbejdet freelance med et eksklusivt og fascinerende firma der tager vare om gamle danske varetegn. Og giver mulighed for at arbejdet hvor & hvornår du har lyst. Arbejdet i eget ansvar. Så tilmeld dig her. Vi glæder os til at høre fra dig. 

ANSØG OM JOBBET HER

Du skal være i stand til:

  • Leve og arbejde i et, på eget ansvar

  • Være en mødestabil og lærevillig medarbejder

  • Indgå i et sammentømret hold hvor teamwork er i højsædet

  • være klar på at udvikle dig rent salgsmæssigt, og både på salgs kompetencer og i salgs psykologi

  • Open minded for at rådgive og sælge på dansk. (B2B el. B2C)

Hvad du kan regne med:

  • Du får hjælp online altid hvis ønsket

  • Grundig oplæring i produkter og salgsteknikker

  • Du får dansk ansættelses kontrakt og løn udskrifter på e-boks

  • Du har branchens dygtigste kollegaer, der glæder sig til at hjælpe dig igang

  • Du har en attraktiv provisions lønning

Tilbage til forside
Tilbage til stillingerne