Vælg land

BOOK TID

BOOK EN FORSAMTALE, MED EN JOBKONSULENT

Er du i tvivl om hvilke land eller job der passer dig, så book en tid med vores jobkonsulent, der kan fortælle dig meget mere om det at bo og arbejde i udlandet, Alle vores jobkonsulenter har erfaring med at bo og arbejde i udlandet. Så book en tid i dag, og vi kontakter dig på det ønskede tidspunkt.

BOOK TID

SPANIEN

SE MERE HER

SCREENER I MALAGA

Beskrivelse: Som ny medarbejder som pensionsmægler starter du på vores Academy, hvor du får en grundig uddannelse i kommunikations- og salgsteknikker, der – i kombination med relevant faglig træning – sikrer dig succes i jobbet som screener.

 € 1.200,- til € 3.000,- pr, måned  ASAP  Malaga Spanien

SE MERE HER
SE MERE HER

MØDEBOOKER I TORREMOLINOS

Beskrivelse: Din opgave bliver at tilbyde et møde mellem assurandør og kunde, og da du booker møder for Danmarks førende forsikringsselskab, har du gode argumenter på hånden.

 € 1.700,- til € 3.000,- pr, måned  01.08.2020  Torremolinos Spanien

SE MERE HER
SE MERE HER

SALGSKONSULENTER MALAGA

Beskrivelse:Vi søger sælgere til vores kontor i Malaga, hvor du bliver en del af en veletableret virksomhed, med afdeling i både Malaga og Århus. Vi prioritere sammenhold, godt arbejdsmiljø og ordenlig oplæring.

 € 1.300,- til € 3.000,- pr, måned  ASAP Malaga Spanien

SE MERE HER

GRÆKENLAND

SE MERE HER

CUSTOMER SUPPORT NEEDED IN ATHEN

Description: ”English understanding required” Interact effectively with existing customers via inbound calls, emails and chat in order to provide customer care, technical support, inside sales, content moderation & online gaming support.

€ 1.300,- + € 200,- after training’s completion + € 300,-   Løbende  Athen_Greece

SE MERE HER

FILIPPINERNE

SE MERE HER

SPONSOR SALG I CEBU CITY

Beskrivelse: Salgsagent søges. Vi har speciale i sponsorsalg, mødebooking og fundraising. Vi lever for sporten og arbejder hverdag med både de største og mindste klubber i Danmark. Arbejds opgave er salg af sponsorrater.

  €803,- til  6697,- pr, måned  01.03.2030  Cebu Filippinerne

SE MERE HER
SE MERE HER

CASTING TIL REALITYPORTAL I FILIPPINERNE

Beskrivelse: Vi søger dansktalende medarbejder, til at casting på realityportal, hvor der er over 3.500 medlemmer og over 2.000 jobs årligt. Du kommer til at arbejde med andre glade danskere, der alle brænder for et godt sammenhold.

  €900,- til € 2.700,- pr, måned  01.03.2030  Cebu Filippinerne

SE MERE HER
SE MERE HER

MØDEBOOKING I DAU PAMPANGA

Beskrivelse: Vi søger en mødebooker, der skal indgå i vores danske team i Filippinerne. Du kommer her til at arbejde med vores dygtige Filippinske webudviklere der alle taler engelsk på højt niveau. Du får her en mulighed for at opleve Filippinerne, bag turistfacaden.

  € 1.400,- til € 3.000,- pr, måned  01.03.2020 Dau Filippinerne

SE MERE HER

THAILAND

SE MERE HER

MØDEBOOKER I PATTAYA

Vi søger løbende nye talenter til vores mødebooker afdeling, vi ønsker altid at ansatte starter i vores firma som mødebooker, da det er grundlaget for virksomheden. Mødebooking giver en god forståelse af hele firmaets opbygning og konceptet bag og har man flair for jobbet er der gode chancer for man bliver sat på større opgaver og det kræver man forstår grundprincippet i mødebooker arbejdet.

 € 1.300 – € 3.500.- pr. måned   Løbende   Pattaya

SE MERE HER
SE MERE HER

MØDEBOOKER I HUA HIN

Vi søger 3 mødebookere til vores nye lokaler i Hua Hin. Vi hjælper dig hele vejen fra Danmark, til arbejdstilladelse og gode arbejdevilkår i Thailand. Vi har obligatorisk træning alle hverdage, da vi går meget op i personlig udvikling. Så har du brug for at blive en bedre version af dig selv, så kom ned til os, og få en oplevelse for livet.

 € 1.500 – € 9.000,- pr. måned   01.03.20   Hua Hin

SE MERE HER
SE MERE HER

SENIOR PROGRAMMERS CHIANG MAI

Our growing company is seeking to hire several Senior C#.NET Programmers who will be joining our talented and passionate team to create awesome and high quality web apps for our clients.

  By appointment   ASAP   Chiang Mai

SE MERE HER
SE MERE HER

PROJEKTKOORDINATOR I CHIANG MAI

Vi søger i øjeblikket en dygtig dansktalende projektkoordinator til at danne bro mellem vores danske kunder i Danmark, og vores thailandske software udviklere her på vores kontor i Chiang Mai, Thailand..

  By appointment   ASAP   Chiang Mai

SE MERE HER
SE MERE HER

SENIOR ANDROID PROGRAMMER IN CHIANG MAI

Our growing company is seeking to hire several Senior Android programmers who will be joining our talented and passionate team to create high quality mobile applications on the Android platform for our clients.

  By appointment   ASAP   Chiang Mai

SE MERE HER
SE MERE HER

SENIOR IOS PROGRAMMER IN CHIANG MAI

Our growing company is seeking to hire several Senior iOS programmers who will be joining our talented and passionate team to create high quality mobile applications on the Android platform for our clients.

  By appointment   ASAP   Chiang Mai

SE MERE HER